StoryEditor
austrija

Tragedija u tunelu: Vozač iz BiH zaustavio automobil bez upaljenih svjetala, kamion naletio na njega i prepolovio vozilo...

Piše desk  /  11.02.2022., 12:24h
Teška prometna nesreća sa smrtnim ishodom dogodila se u ranim jutarnjim satima oko 03.13 u četvrtak, 10.veljače, u tunelu Gleinalm na autocesti A9 Phyrn u Austriji.

Vozač, 56-godišnjak iz Bosne i Hercegovine, iznenada je zaustavio svoj automobil na cesti, a kamion iza njega nije stigao zakočiti te je udario u njega

Kada su hitne službe i dobrovoljno vatrogasno društvo u Böselbachu stigli na južni dio tunela Gleinalm u pravcu Slovenije zatekao ih je užasan prizor.

Od siline udara s kamionom vozilo marke Seat Ibiza je bilo prepolovljen napola poput harmonike a vozač automobila nije imao šanse preživjeti. Liječnik hitne pomoći mogao je samo utvrditi smrt unatoč reanimaciji spasilačke službe.

Točan tijek nesreće još se istražuje. Iz još nerazjašnjenih razloga, preminuli 56-godišnjak iz BiH iznenada se zaustavio na prvoj traci u smjeru Graza. Vozač kamiona (51) previdio je automobil, koji je stajao nasred autoceste bez upaljenih svjetala, te se svojom kamionom teškim nekoliko tona zabio u njega, prenosi Fenix magazin.

Dnevnik.ba

04. svibanj 2024 23:25