StoryEditor
istra

Tragedija u Puli: Prijevremeno rodila nakon prometne nesreće, dijete nije preživjelo

Piše hina  /  24.07.2023., 11:29h

Od posljedica zadobivenih teških tjelesnih ozljeda u prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila u Puli, trudna 30-godišnja vozačica iz Pule prijevremeno je rodila u pulskoj Općoj bolnici, ali dijete nije preživjelo, izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila u subotu u 23.45 sati na križanju Faverijske i Rakovčeve ulice u Puli kada je 24-godišnjakinja, koja je upravljala automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka, kolnikom Faverijske ulice u suprotnom, odnosno zabranjenom smjeru, u jednom trenutku ušla u raskrižje s Rakovčevom ulicom. 

Djevojka vozila u krivom smjeru

Tada je u njezin bočni dio automobila udario drugi automobil, pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 30-godišnjakinja koja je zadržavala smjer kretanja. Od siline udarca automobil zagrebačkih registracijskih oznaka se zarotirao te je odbačen na nogostup. 

Zbog zadobivenih teških ozljeda 30-godišnjakinja je zadržana u pulskoj Općoj bolnici gdje je prijevremeno rodila dijete koje je potom prevezeno u riječku bolnicu, ali nažalost nije preživjelo. Drugo dijete koje je s 30-godišnjakinjom bilo u vozilu lakše je ozlijeđeno te je nakon pružene liječničke pomoći pušteno na kućnu njegu.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 12:14