StoryEditor
ohio

Svećenik čudom preživio nalet vozača koji je pao u nesvijest: "Hvala ti, Gospodine"

Piše desk  /  11.11.2022., 13:11h

Iako je za dlaku izbjegao tragediju, svećenik nije niti shvatio što se dogodilo.

Svećenik John Bok iz Ohija krenuo je 2. listopada oko 9 sati prema crkvi sv. Andrije gdje je trebao služiti misu. No na putu prema crkvi dogodio se nevjerojatan incident.

Prema svećeniku je krenuo drugi automobil za čijim je upravljačem bio mladić koji u tom trenutku imao napad i pao u nesvijest.

Nesreća je bila neizbježna.

Srećom, između dva automobila stajao je prometni znak koji je spasio život svećeniku.

Onesviješteni mladić nekako je uspio ‘zajahati‘ prometni znak i preletjeti preko automobila u kojem se nalazio svećenik Bok. Poput scene iz filma ‘Brzi i žestoki‘, auto je preletio iznad Boka bez ikakvog dodira i sletio na kotače.

Iako je za dlaku izbjegao tragediju, svećenik nije niti shvatio što se dogodilo.

‘Nisam znao da je taj auto preletio preko mene jer sam gledao naprijed, a krajičkom oka sam osjetio da se nešto događa. Mislio sam da je ptica ili nešto slično – rekao je za catholicnewsagency.

Dok sam bio u restoranu nakon mise prišao mi je policajac koji me obavijestio što se dogodilo i pokazao mi video. Bilo mi je glavno da je mladić dobro.

Mislim da je Bog umiješao svoje ruke. Kada gledam video, samo se počešem po glavi i kažem: Hvala ti, Gospodine‘, kazao je svećenik, prenosi Jutarnji.hr.

Dnevnik.ba

17. lipanj 2024 01:33