StoryEditor
stravičan zločin u gradačcu

Susjeda ubijene Nizame: "Izlazila je s kćerkicom u dvorište i na ulicu i kao da je samo čekala da netko naiđe da popriča s njom"

Piše desk  /  27.08.2023., 12:40h

Nizama Hećimović napustila je kuću u kojoj je živjela sa nevjenčanim suprugom Nerminom Sulejmanovićem samo osam dana prije stravičnog zločina koji je potresao ne samo Gradačac, već i cijelu regiju.

Njezini susjedi opisuju Nizamu kao lijepu i dobru, ali i povučenu i usamljenu ženu.

“Izlazila je sa kćerkicom u dvorište i na ulicu i kao da je samo čekala da netko naiđe da popriča s njom. Uvijek se javljala, pričale smo, ali nismo ulazile u dublje razgovore. Moja kćerka je često išla kod nje da joj čuva dijete. Nismo vidjeli da joj dolazi itko osim sestre i, rijeđe, majke”, priča Nizamina susjeda za Telegraf.

Kod kuće je, kaže, često bila sama s djetetom.

“Nermin često nije bio tu. Dođe automobilom i ubrzo ponovo negdje ode. Iz kuće nismo nikada čuli svađu i galamu, a Nizama se nije žalila na supruga. Samo su oni znali što se događa u njihovom domu”, dodaje ona.

Ona ističe da se po gradu pričalo da je Nermin bio problematičan, kao i da je bio u zatvoru, ali da je prema njenoj obitelji uvijek bio fin i javljao se kada ih sretne.

“Ne znamo koliko puta je bio u zatvoru, kao ni koliko dugo. Kad god bi otišao zatvor, njegova majka bi rekla da je negdje otputovao, tako da smo tek kasnije saznali da je bio u zatvoru. Sa ocem je bio u lošim odnosima, ali je čak i on došao da ih posjeti kada se dijete rodilo. Mislio je da će roditeljstvo ga promjeni na bolje”, kaže.

Ona se prisjeća koliko je Nermin bio sretan kada je dobio kćerku i zato nije mogla da povjeruje šta se prije dvije nedelje dogodilo.

“Kad se sve dogodilo bila sam na poslu. Kćerka mi je poslala snimku. Rekla sam joj da to nije Nizama, a ona me je uvjeravala da jeste. Usta su joj bila krvava i sva je bila plava. Nisam vjerovala da je to ona jer je Nizama bila plavuša, a kosa joj je na snimku bila skroz crvena”, dodaje.

Kaže da se i ranije bojala da izađe noću jer u okolnim kućama nema ljudi, ali da je zbog onoga što se dogodilo strah samo postao jači.

Da podsjetimo, 11. kolovoza je Gradačac potresao stravičan zločin. Nermin Sulejmanović života je lišio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe.

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gdje je ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

Sulejmanović je na kraju izvršio samoubojstvo, a pitanje je gdje će i kada biti sahranjen, jer nitko ne želi da preuzme njegovo tijelo, čak ni obitelj.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 10:22