StoryEditor
brojne teorije

Susjed ubijene obitelji Đokić: "Priča se da su ih presreli članovi sekte"

Piše desk  /  08.10.2021., 08:51h
policija sumnja da su Đokići ubijeni iz koristoljublja i da je ubojica netko iz njihovog najbližeg okruženja, upravo iz tog razloga inspektori u civilu su jučer bili na pogrebu.

Obitelj Đokić, koja je mučki ubijena kod Aleksinca, jučer je pokopana.

Svi se pitaju tko je ubio Đokiće? Novinari koji su jučer prisustvovali pogrebu čuli su razne teorije. Jedna od onih od koje podilazi jeza je i da su članove ove obitelji vrbovali pripadnici sekte kako bi od njih uzeli novac. Poznato je da su Đokići imali mjenjačnicu u Aleksincu, a šuškalo se i veliku svotu novca. Mediji su prenosili i kako je Goran kod sebe u šteku imao čak i do 100 tisuća eura.

- Po selu se priča kako su ih presreli članovi sekte i vrbovali zbog para. Iskreno, ja se nadam da to nije točno. Bili su fini ljudi, kulturni, i živjeli su, koliko ja znam, mirnim životom. Sada u novinama čitam razne teorije, ali vidjet ćemo vremenom što se stvarno dogodilo. Imali su tu mjenjačnicu, ali nikada im nitko nije prijetio - priča za Kurir.rs jedan od susjeda.

Za sada to nije poznato, ni službeno potvrđeno, a mnogi ne vjeruju u ovu teoriju i nadaju se da nije točna. Podsjetimo, policija sumnja da su Đokići ubijeni iz koristoljublja i da je ubojica netko iz njihovog najbližeg okruženja, upravo iz tog razloga inspektori u civilu su jučer bili na pogrebu.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 06:07