StoryEditor
Bojan Ivošević

Splitski dogradonačelnik završio na hitnoj, susjed ga udario šakom

Piše desk  /  05.09.2022., 12:11h

Ivošević je završio na hitnoj gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede u predjelu glave

Bojan Ivošević, 32-godišnji splitski dogradonačelnik, u subotu je oko 16 sati doživio neugodnu situaciju na Kruševića gumnu koja je završila tako da je morao kazneno prijaviti nepoznatu osobu zbog kaznenog djela prijetnje.

Kako je objavila Slobodna Dalmacija, riječ je o 24-godišnjaku kojeg Ivošević zna iz viđenja. Dodali su da je do svađe došlo zbog glasne glazbe koju je susjed puštao. Ivošević je završio na hitnoj gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede u predjelu glave.

Ivošević: Reagirao sam na obiteljsko nasilje

Ivošević se oglasio na Facebooku i demantirao da je do sukoba došlo zbog glasne glazbe. Ivošević piše da se događalo obiteljsko nasilje te da je reagirao na što ga je mladić udario.

"Ovu subotu u kući do moje dogodilo se obiteljsko nasilje, nažalost ne po prvi put kako sam kasnije saznao od ostalih susjeda.

Osoba od prije poznata hrvatskom pravosuđu zbog provala i narkotika zlostavljala je svoju ženu/curu. Kako sam odgojen da uvijek reagiram i zaštitim slabije kada sam bio ispred kuće zavikao sam prestani se derat nakon čega je rastrojena osoba iskočila kroz prozor prizemlja i dotrčala do mene udarivši me šakom u glavu vičući da mu se ne miješam u život, na što ja nisam reagirao već rekao da zovem policiju, a osoba je skupila stvari i pobjegla iz stana", piše Ivošević.

"Sramotno je da novinar Slobodne Dalmacije vrištanje žene naziva glasnom glazbom, al to je očito na tragu trenutnog stanja u državi i kako se nasilje nad ženama tretira dok ne bude prekasno.

Uvijek reagirajte na nasilje nad ženama makar to za dio Slobodne Dalmacije bila muzika za njihove uši", piše Ivošević.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 04:12