StoryEditor
monstrum iz gradačca

Šokantni podaci istražitelja FUP-a: Monstrum Sulejmanović bio umiješan i u pedofiliju

Piše desk  /  31.08.2023., 11:00h

I dok se čeka da netko preuzme tijelo monstruma Nermina Sulejmanovića, trostrukog ubojice iz Gradačca, koje je već 19 dana u hladnjači u Tuzli, „Avaz“ otkriva nove, šokantne podatke do kojih su došli istražitelji Federalne uprave policije (FUP).

Naime, tri istražitelja Odjela za cyber kriminal ove policijske agencije otkrila su tijekom istrage da je ubojica Sulejmanović bio umiješan u pedofiliju!

Otkriveno je to u istrazi na osnovu ubojičinog Facebook profila i računa na društvenim mrežama.

Prema informacijama „Avaza“, istražitelji su pronašli fotografije maloljetne djece koje je Sulejmanović slao pojedinim osobama.

Saznajemo da je imao i suradnike. Točnije, tri osobe su bile uvezane u lanac pedofilije zajedno sa Sulejmanovićem, a pripadnici policijskih agencija već imaju njihove podatke.

Istraga je pokazala da je Sulejmanović razmjenjivao fotografije djece 2019. godine, o čemu je obaviješten MUP Republike Srpske. Takve podatke poslala je Meta.

Njegov profil je okarakteriziran kao profil koji dijelom sadrži pedofilski sadržaj. Sada je o svemu obaviješteno i Tužiteljstvo TŽ.

Što će biti s tijelom

Prošlo je 19 dana od stravičnog zločina i otkako se tijelo ubojice nalazi u hladnjači, a još se nitko nije javio da ga preuzme.

Nerminov otac Fikret, koji ga se odrekao, ranije je rekao da misli da će Nermina ukopati njegovi "krimosi".

Međutim, zahtjeva za ukop nema. Čeka se i suglasnost obitelji.

Sulejmanović je na društvenim mrežama uživo prenosio ubojistvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović. Osim nevjenčane supruge, usmrtio je i Denisa i Đengiza Ondera, a ranio je tri osobe.

Dnevnik.ba

19. lipanj 2024 04:25