StoryEditor

Skandalozno: Policajka otkrila trostrukom ubici gdje se nalazi nastradala Nizama Hećimović!?

Piše desk  /  13.08.2023., 14:07h

Tužiteljstvo Tuzlanske županije provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TŽ Dženana Selimović otkrila lokaciju trostrukom ubojici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećiimović koju je brutalno prebio, zatim uživo na Instagramu likvidirao.

Prema informacijama "Avaza", lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužiteljstvo, navodno otkrila službenica Selimović o čemu je istog dana odmah MUP TK obavijestio postupajuću tužiteljicu.

Ukoliko se pokaže točnim, a sve informacije govore da je tako, riječ je o skandaloznom činu.

Kako je portal "Avaza" već objavio, Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, kazala je da je ona bila kod nje sedam dana s djetetom prije nego što ju je krvnik pronašao.

Osmi dan su izdali lokaciju

- Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije – rekla je žena, koja tvrdi da je samo policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala, pa nastavila.

- Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene s djetetom od tog nasilnika – kaže shrvana tetka tragično preminule žene.

Ubio tri osobe

Podsjećamo, pomahnitali Nermin Sulejmanović u petak je u krvavom piru ubio tri osobe. Ubojstvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca, gdje ubio oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio Harisu Onder. 

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu, kao i građanina Nedima Pamukovića.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 07:30