StoryEditor
beogradski glumac

Sergeju Trifunoviću u Mostaru demolirali automobil

Piše Desk  /  18.09.2021., 16:58h
Glumcu Sergeju Trifunoviću, Mostarcu s beogradskom adresom, koji se već nekoliko dana nalazi na odmoru u rodnom gradu nepoznate osobe su, najvjerojatnije, tijekom prethodne noći demolirale automobil koji se nalazio na parkingu u ulici Biskupa Buconjića u naselju Vatikan.

– Došao sam u svoj Mostar i evo neko je to vandalizirao, isjekao mi gumu, razbio šajbu pocijepao krov nožem. Ovo su vjerojatno navijači Zrinjskog ili tko zna što je to u pitanju. Mislim da ekipa prekoputa u kafiću zna, ali to ti je Mostar u 21.vijeku. Jedino što mogu da pretpostavim, jer, auto je bio parkiran više puta i ranije na ovom parkingu i beogradske table nikoga nisu iritirale, da je ovo vjerojatno na relaciji Velež -Zrinjski,neki uspaljeni mladi mozak-rekao nam je Trifunović, prenosi Avaz.

Upitan što dalje odgovorio je: „Ništa, mijenjati gumu, tražiti šajbu“.

Trufunović inače od srijede boravi kod obitelji Đuliman, čija kuća se nalazi u blizini parkinga. Uništeni automobil SAAB danas je oko 13 sati prva uočila Alma Morić Đuliman.

-Mislim da nitko od srijede i nije uočio da je to njegov automobil, tek jučer poslijepodne dok smo šetali i sigurna sam da je netko nešto vidio, ali nitko neće ništa kazati. Nije u redu ovako ponašati se prema bilo kojem građaninu ovog grada, a ne prema nekome tko nam dođe u goste. Mislim da je ovo atak na njegovu osobnost i da nema veze s beogradskim tablama-rekla je ona.

Uviđaj su na licu mjesta obavili pripadnici Policijske uprave Mostar.

Podsjetimo, prije točno dvije godine Trifunović je na društvenim mrežama nakon što je obišao stadion Pod Bijelim brijegom objavio fotografiju uz koju je napisao: „ Ulaz na jednu Veležovu tribinu. Moje djetinjstvo. Mostar u srcu, Velež do groba“.

Dnevnik.ba

28. listopad 2021 00:13