StoryEditor
obdukcija

Sarajlija u Konjicu počinio samoubojstvo

Piše desk  /  30.12.2021., 18:45h
Policija i dalje poduzima sve radnje u cilju rasvjetljavanja okolnosti pod kojim se dogodio ovaj slučaj.

Rezultati obdukcije tijela 52-godišnjeg Sarajlije Tarika Cerića koji je jutros u Konjicu pronađen mrtav u automobilu Ford Focus, pokazali su da se ne radi o ubojstvu kako se pretpostavljalo, nego je nesretni muškarac počinio samoubojstvo, potvrđeno je za Klix.ba.

Glasnogovornica MUP-a HNŽ Ana Rajič je kazala kako prema svim prikupljen informacijama od policije, obavljenom uviđaju i obdukcijskim nalazima nema naznaka da se radi o kaznenom djelu, te je utvrđeno kako se radi o samoubojstvu.

"Prema nalazu specijalista sudske medicine obducenta Vedada Tuce usmeno smo dobili informaciju da je obducent koji je obavio pregled i obdukciju tijela pronađenog T.C. iz Sarajeva utvrđeno da se radi o povredi u predjelu vrata nanesenoj oštrim predmetom, koji je pronađen na licu mjesta, odnosno da se radi o suicidu", kazala je Rajič za Klix.ba.

Ističe da policija i dalje poduzima sve radnje u cilju rasvjetljavanja okolnosti pod kojim se dogodio ovaj slučaj.

Podsjetimo, danas je u ranim jutarnjim satima u mjestu Ovčari kod Konjica u automobilu Ford Focus pronađeno beživotno tijelo muškarca, nakon čega je iz policije rečeno da se radi o nasilnoj smrti, i da se pretpostavlja kako je riječ o ubojstvu.

Dnevnik.ba

28. svibanj 2022 18:38