StoryEditor
santa monica

Rimac Nevera sudjelovala u prvoj prometnoj nezgodi, čini se da se sudarila s motociklom. Objavljena je snimka

Piše desk  /  17.08.2022., 12:46h

U opisu videa stoji kako se prometna nezgoda motocikla i Nevere koja stoji 2 milijuna eura dogodila u Santa Monici na dijelu poznate ceste uz ocean – Pacific Coast Highway.

Na Tik Tok stranici Mahdiyar Saberi-Superscars osvanuo je video sudara motocikla koji leži razbijen na asfaltu, a koji se prethodno, po svemu sudeći, zabio u stražnji kraj Rimac Nevere.

S obzirom na to da video nije dosad viđen, čini se da se sudar dogodio nedavno. Upravo je završio i poznati veliki Car week u kalifornijskom Montereyu te se po nedavnim objavama na društvenim mrežama Rimac Automobila može zaključiti kako su trenutačno u Kaliforniji.

U opisu videa stoji kako se prometna nezgoda motocikla i Nevere koja stoji 2 milijuna eura dogodila u Santa Monici na dijelu poznate ceste uz ocean – Pacific Coast Highway. Čini se da šteta straga na Neveri s američkim registarskim pločicama nije velika, dok je motocikl ipak prošao nešto gore po pitanju štete. Kako se može vidjeti u videu, u trenutku nesreće u kabini Nevere su bili ljudi iz Rimac Automobila, a u videu stoji ikako nitko u ovom sudaru nije ozlijeđn, prenosi Jutarnji.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 07:41