StoryEditor
emotivna objava

Prvi put nakon tragedije se oglasio čovjek kojemu je monstrum na Cetinju ubio dva sina, suprugu i kuma: "Miki moj, samo mi ih pazi..."

Piše desk  /  21.08.2022., 07:39h

– U srcu ostaje ljubav i uspomene, a na duši rane neprebolne – samo je jedna u nizu poruka koju je dobio Martinović.

Nemamo o čemu pričati, sve je već ispričano,  rekao je kratko Miloš Martinović, muškarac koji je u masakru na Cetinju ostao bez dva sina - Marka (11) i Mašana (8), supruge Nataše i kuma Milana Mitrovića koji ih je pokušao spasiti od pomahnitalog susjeda, ubojice Vuka Borilovića (34).

Martinović se prvi put otkako se užas dogodio oglasio i na svom Facebook profilu te objavio emotivnu poruku, video i mnoštvo fotografija svojih najmilijih koje je u trenu izgubio.

– Miki moj, samo mi ih pazi kao do sad jer si ti uvijek bio uz njih, moj brate dobri.- napisao je Martinović iznad snimke u kojoj se uz tužnu pjesmu smjenjuju fotografije Nataše, djece i Milana Mitrovića.

Ispod objavljenih fotografija odmah su počeli nizati brojni komentari podrške Martinoviću i molitve za ubijene.

– U srcu ostaje ljubav i uspomene, a na duši rane neprebolne – samo je jedna u nizu poruka koju je dobio Martinović.

Podsjetimo, Vuk Borilović je tog krvavog 12. kolovoza prvo usmrtio Natašu Marinović i njenih dvoje sinova – Marka (11) i tri godine mlađeg Mašana. Nakon toga je ušao u dom susjeda, obitelji Drecun, otvorio vatru i tamo ubio troje ljudi (Danijelu, Dimitrija i Rajka Drecuna), a onda je pucao i teško ranio njihovog unuka i posinka Aleksandra Drecuna (32). Nastavio je dalje pucati– nije poštedio ni svog ujaka Gorana Đurišića, ni susjede Milana Mitrovića, Aleksandru i Danijelu Radunović.

Potom je nastavio dalje i ranio još pet susjeda, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji ga je pokušao obuzdati, piše Blic.

Policija je prema njemu ispalila 20 hitaca, a pucali su i mještani. Borilović je primio pet metaka prije nego što je pao mrtav. Još se utvrđuje čiji hitac je za njega bio smrtonosan.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 18:23