StoryEditor
sin ubio majku

Poznati detalji stravičnog ubojstva koje je potreslo Hrvatsku

Piše Desk  /  12.02.2022., 09:44h
Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Policijske postaje Korčula u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom proveli su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnova sumnje da je muškarac u dobi od 35 godina počinio kazneno djelo ubojstva iz čl. 110 KZ-a, na štetu 56-godišnjakinje s kojom je obiteljski povezan i s kojom je živio u zajedničkom kućanstvu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni jučer, 11. veljače, oko 6:30 u obiteljskoj kući u Veloj Luci hladnim oružjem oštećenoj zadao više ubodnih rana u predjelu prsišta uslijed kojih je preminula na mjestu događaja.

Nakon počinjenog ubojstva muškarac je napustio obiteljsku kuću i pješice se uputio prema obližnjoj trgovini kada je policija dobila dojavu građana o njegovom agresivnom ponašanju.

Muškarac je potom, uz uporabu sredstava prisile, prevezen u Zavod za hitnu medicinu u Blatu, a potom i dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo usmrćene žene je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 22:08