StoryEditor
čačak, srbija

Policiji sumnjiv način na koji se trudnica opekla: Navodno je pokušala počiniti samoubojstvo, susjedi kažu da je žrtva zlostavljanja

Piše desk  /  19.09.2022., 07:51h

Policija je u kući zatekla veliki prazni lonac na šporetu na drva i pretpostavlja se da se u njemu nalazila vrela tekućina.

Trudnica Ivana G. (31) iz Čačka, koja je, kako je ispričala, navodno pokušala počiniti samoubojstvo polivši se benzinom, nalazi se u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Sveučilišnog kliničkog centra Kragujevac, a kako kažu liječnici, njeno zdravstveno stanje je stabilno te je i s bebom sve u redu.

Izgorjelo joj je dvanaest posto kože, a ovo joj je četvrta trudnoća.

Ivana G. (31) rodom je iz sela Cvetke kod Kraljeva, ali je još prije desetak godina napustila obiteljski dom i udala se u okolini Vrnjačke Banje. S prvim mužem ima troje djece. Prošle godine se odselila i otišla živjeti u selu Bresnica kod Čačka s muškarcem koji je znatno stariji od nje. I s njim je zatrudnjela i čekala dijete prije nezgode koja se dogodila.

Mještani ovog sela kažu da je imala problema s obojicom muškaraca s kojima je živjela. Prema svjedočenjima pojedinih, više problema je imala s drugim partnerom.

– Čuo sam da je taj muškarac iz Bresnice, koji ima blizu 70 godina, zlostavljao i mučio. Mislim da je s njim imala ozbiljne probleme. A dogodilo se i da je zatrudnjela s njim. Ali, koliko znam, i s prvim suprugom je imala probleme – kaže jedan od mještana Cvetaka.

Ivana G. je u petak hospitalizirana jer je zadobila opekline po tijelu. Iako su mediji prvo prenijeli informaciju da se polila benzinom i zapalila, jer je trudnica tako rekla policiji, pokušavši tako počiniti samoubojstvo, kasnije se pojavila informacija iz istrage da se žena polila vrućom vodom sa šporeta.

Policija je u kući zatekla veliki prazni lonac na šporetu na drva i pretpostavlja se da se u njemu nalazila vrela tekućina.

Policiji je čudan i način na koji se ona opekla jer je najveći opseg opekotina uočen na donjem dijelu tijela, stopalima i potkoljenicama, a po butinama i trbuhu ih ima sporadično.

I pored teškog života, Ivana nijednog trenutka policiji nije dala informacije koje bi ukazale na nasilje u obitelji.

Iz čačanskog tužiteljstva kažu da njen sadašnji nevjenčani suprug ranije nije bio prijavljivan za nasilje u obitelji, prenosi Blic.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 09:37