StoryEditor
obračun u kafiću

Policija o pucnjavi kod Zvornika: Tragamo za ubojicom, u Dom zdravlja su se javile četiri ozlijeđene osobe

Piše desk  /  15.10.2022., 10:16h

Pucnjava je prijavljena Policijskoj postaji Кozluk oko 23.05 sati nakon što su se ranjeni javili u Dom zdravlja u Zvorniku

Jedna osoba je ubijena, a tri su ranjene, od kojih jedna teško, u pucnjavi koja se dogodila sinoć u jednom ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica na području Zvornika.

Policija traga za ubojicom, priopćeno je iz Policijske uprave Zvornik. Pucnjava je prijavljena Policijskoj postaji Кozluk oko 23.05 sati, nakon što su se ranjeni javili u Dom zdravlja u Zvorniku. 

– Policijskoj postaji Кozluk je sinoć oko 23.05 prijavljeno da su se u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik javile četiri osobe muškog spola s ozljedama zadobivenim od strane nepoznate osobe u ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica, Grad Zvornik. Od ozljeda zadobivenih vatrenim oružjem jedna osoba je stradala, a jedna teško ozlijeđena – kazali su iz PU Zvornik.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja kaznenog djela teško ubojstvo i pronalaska počinitelja, navodi se.

Dnevnik.ba

09. prosinac 2023 11:46