StoryEditor
skandal u srbiji

Policajka - prostituka lagala dečku da nakon posla čisti elitne stanove, varala ga je i s kolegom u postaji

Piše desk  /  27.11.2022., 08:22h

Policajka se zabavljala s kolegom iz MUP-a kojeg je varala s drugim kolegom. Upravo ju je taj ljubavnik snimao kako ga zadovoljava u toaletu. Ali ni jedan ni drugi nisu znali da se bavi prostitucijom

Mlada policajka koja na snimci oralno zadovoljava kolegu u toaletu policijske postaje u Srbiji uhićena je i optužena za prostituciju, donosi Kurir detalje skandala koji trese srpsku policiju.

Osim mlade policajke, uhićena je i njezina prijateljica koja je također optužena za prostituciju i s kojom je na jednoj od snimki u sado mazo seansama.

Kako prenosi Kurir, policajka koja na snimci zadovoljava kolegu bavila se elitnom prostitucijom i zarađivala je i do 1000 eura za noć. Priveli su je na radnom mjestu kad su joj rekli da skine uniformu i presvuče se.

Potom su joj stavili lisice i odveli sucu za prekršaje. Uhićene djevojke navodno su se često družile s natjecateljima iz srpskih reality showova i poznatim osobama. Kako prenosi Kurir, radile su u paru, jedna drugoj su prebacivale klijente. 

Policajka je bila sigurna da je kolege neće uhvatiti i nije ni sumnjala da je istražuju zbog dojave da policijski nije jedini posao kojim se bavi. Kurir piše da se policajka zabavljala s kolegom iz MUP-a kojeg je varala s drugim kolegom iz jedne policijske postaje.

Upravo je taj ljubavnik napravio eksplicitnu snimku u kojoj ga policajka zadovoljava u toaletu policijske postaje.

Policajka je navodno svom dečku govorila da ima dodatni posao koji je odlično plaćen.

Tvrdila je da čisti stanove u elitnom stambenom kompleksu u Beogradu, a kad ju je vozio, čak je sa sobom nosila kantu i krpe. Ni on, a ni ljubavnik nisu znali da se bavi i prostitucijom.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 04:27