StoryEditor
srbija

Policajka (27) privedena pa puštena da se brani sa slobode. Procurile snimke, sumnja se da se bavi prostitucijom

Piše desk  /  26.11.2022., 12:36h

Policajka (27) s eksplicitne snimke koja je nedavno šokirala javnost nakon saslušanja zbog sumnje da se bavi prostitucijom puštena je da se brani sa slobode.

Prije dva mjeseca pojavila se snimka na kojoj se vidi jedna pripadnica MUP-a Srbije koja oralno zadovoljava kolegu u toaletu jedne postaje, a mlada policajka jučer je privedena na radnom mjestu nakon istrage.

Kako javlja Kurir, kolege su joj prišle kad je došla na posao u policijsku postaju u Beogradu i rekle joj da skine uniformu i da se presvuče. Nakon toga su joj stavili lisice i odveli je na saslušanje.

Policajka nije htjela ništa komentirali, već je odmah pozvala odvjetnika, a nakon saslušanja puštena je da se brani sa slobode. Tijekom saslušanja navodno nije htjela komentirati račun na koji je primala uplate i od po 1.000 eura.

Nešto kasnije privedena je i jedna njena poznanica koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom, a navodno je otkrila i za koga radi.

Sumnja se da njih dvije rade i pružaju seksualne usluge u paru, a to potvrđuju i snimke na kojima se vide kako zadovoljavaju nepoznatog muškarca.

“Cijena njihove usluge zavisila je od klijenata. Bogatim mušterijama znale naplatiti i 1.000 eura za večer – navodi izvor iz istrage.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 06:58