StoryEditor
uznemirujuće

Pojavila se snimka na kojoj ubojica mami učenike; kada su shvatili da nije riječ o policajcu, počeli su skakati kroz prozor

Piše desk  /  01.12.2021., 14:01h
Učenik je u srednjoj školi u Oxfordu ranio osam, a ubio tri osobe iz poluautomatskog pištolja. Policija ga je uhitila, a on se brani šutnjom.

Još uvijek nije poznat motiv koji je u utorak nagnao petnaestogodišnjaka da pucnjevima iz poluautomatskog pištolja usmrti troje učenika srednje škole na sjeveru SAD-a, u saveznoj državi Michigan, te rani još osam osoba među kojima je bio i jedan nastavnik.  

Od osmero ranjenih, dvoje je završilo na operativnom zahvatu, a šestero ih je u stabilnom stanju. Osumnjičenik, za kojeg se smatra da je djelovao samostalno, uhićen je bez otpora nakon što je ispalio 15 do 20 hitaca.

Videozapis koji se dijeli društvenim mrežama prikazuje kako je pokušao namamiti školske kolege da izađu na hodnik. Srećom, nitko ga nije poslušao.

"Šerifov ured, možete izaći", govorio je.

Napadač je učenike u razredu nazivao "braćom", te su tada oni počeli panično izlaziti kroz prozor kada su shvatili da je "policajac" zapravo ubojica, prenosi direktno.hr.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 06:32