StoryEditor
Iz DVD-a Tovarnik

Poginuo vatrogasac koji je sanirao štetu od nevremena. On je četvrta žrtva strašnog nevremena koje je jučer pogodilo Hrvatsku

Piše desk  /  20.07.2023., 10:29h

Pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tovarnik Zvonko Drmić poginuo je 19. srpnja u večernjim satima, za vrijeme obavljanja vatrogasne intervencije u sanaciji posljedica nevremena koje je pogodilo Vukovarsko-srijemsku županiju.

"Hrvatska vatrogasna zajednica i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković izražavaju iskrenu sućut obitelji i kolegama preminulog vatrogasca. Vatrogasac vječno živi u srcima onih koje je spasio. Neka mu je laka hrvatska gruda", objavila je Hrvatska vatrogasna zajednica. 

Iz DVD-a Tovarnik opraštaju se od kolege.

"Poštovani članovi i prijatelji DVD Tovarnik, u dubokoj žalosti vam javljamo da je naš dugogodišnji član Zvonko Drmić tijekom sinoćnje intervencije tragično preminuo. Obitelji izražavamo duboku sućut! Vatrogasac nikad ne umire, on vječno živi u srcima onih koje je spasio... Dragi naš Zvonko, Hvala ti za sve", napisali su.

Poginuli vatrogasac četvrta je žrtva strašnog nevremena koje je jučer pogodilo Hrvatsku.

Nevrijeme praćeno kišom i olujnim vjetrom u Zagrebu je nosilo sve pred sobom. Dva muškarca, 50-godišnji pješak te 48-godišnji vozač poginuli su na mjestu nesreće uslijed pada stabla, a život je izgubio i 40-godišnjak iz općine Cernik u Brodsko-posavskoj županiji koji je bio u automobilu na koji je palo stablo.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 05:28