StoryEditor
beograd

Pjevač završio na hitnoj, javila se njegova supruga: "Negiram da sam ga ozlijedila. Možda dok sam ga grlila, a da se ne sjećam..."

Piše desk  /  22.10.2022., 10:29h

Upitana je li istina da je fizički nasrnula na svog supruga Marka, odgovorila je: “Ja sam maloprije bila na nekom pregledu. Ako me poznajete znate kakve sam ja građe, znate da ja ne mogu njega ozlijediti

Srpski folk pjevač Marko Bulat u četvrtak poslijepodne zaprimljen je na hitni kirurški prijem u Beogradu gdje su mu utvrđene ozljede.

Kako se doznaje, pjevač je hitno prevezen privatnim automobilom u bolnicu, nakon što se navodno sukobio sa suprugom Marijom Bulat u njihovom obiteljskom stanu u Novom Beogradu.

Ubrzo su srpski mediji stupili u kontakt s Bulatovom suprugom, koja je kratko izjavila: “Kod doktora sam, u bolnici. Ne mogu pričati. Dobro sam”, rekla je. Kasnije se pisalo da je navodno podnijela prijavu za nasilje u obitelji protiv supruga.

Upitana je li istina da je fizički nasrnula na svog supruga Marka, odgovorila je: “Ja sam maloprije bila na nekom pregledu. Ako me poznajete znate kakve sam ja građe, znate da ja ne mogu njega ozlijediti”, rekla je u prvom mahu pa dodala:

“Negiram da su mu nanijela ozljede. Možda jučer kad sam ga grlila. Ili nekim predmetom, a da se ne sjećam. Ja ga od jučer nisam vidjela, kod kuće sam s djecom. Znate da sam ja bolesna, ima onih koji čak i od bolesne djece bježe”, dodala je ona.

Zanimalo ih je je li možda ona ta na koju je Marko nasrnuo. “I da se takvo nešto dogodi ja to nikad ne bih rekla jer je on otac moje djece”, odgovorila je.

Inače, Marija Bulat prošle je godine uhićena u svom salonu zbog navodne primopredaje kokaina, dok su ju 2017. godine zajedno s Markom priveli u Crnoj Gori zbog posjedovanja narkotika. Marija je tijekom ispitivanja tvrdila da je droga njena te da ju ona i konzumira. Protiv nje je tada podnesena prekršajna prijava jer je bila riječ o manjoj količini narkotika.

Bulatu tada nisu sjedala pitanja o Mariji i drogi pa je jednom prilikom bijesno medijima poručio:

“Zovite nju pa je pitajte. Ona je javna osoba, nema govornu manu, pozovite je i razgovarajte s njom. Nemojte ja da pričam o svojoj ženi, malo je to degutantno. Ako hoće ona pričati, neka priča. Što mene pitate? Mi smo sve sudske parnice dobili, ostala je samo još jedna. Kada se završi sve, pitajte me kakav je sudski epilog i to će biti moj odgovor.”

Marija Bulat radila je i u policiji, a bila je i dio kontroverznog srpskog reality showa Zadruga.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 00:25