Policajac trčao za pijanim vozačem: Uhićen u Tomislavgradu, mislio da je u Širokom BrijeguSCREENSHOT - 24sata.hr
StoryEditor
viralna snimka

Pijani vozač mislio da je u Širokom, uhićen u Tomislavgradu: "Pružao je otpor"

Piše desk  /  29.12.2021., 07:21h
"Prvo smo mislili da je bolestan, a kad je počeo ići u druge trake i kad ga je skoro kamion pokupio, nazvali smo policiju. Kad ga je zaustavila policija, on je mislio da je u Širokom Brijegu."

Šokantna snimka, koju smo objavili jučer, prikazuje pijanog vozača koji je vozio iz jedne u drugu traku, pa izašao i van ceste. U jednom trenutku prošao je i pokraj policije, a jedan je policajac nastavio trčati za autom koji se polagano micao, no nije odmah stao.

Bizarnu i opasnu vožnju potvrdio je glasnogovornik MUP-a HBŽ-a Ivica Vrdoljak, koji kaže da su dojavu zaprimili u nedjelju, 26. prosinca, oko 12.35 sati. Vozač automobila dubrovačkih registracija kretao se Mercedesom prometnicom M61 iz smjera Posušja prema Tomislavgradu, a prema prvim informacijama vozač je ubrzo svladan te priveden nakon desetak minuta.

Kako dodaje Vrdoljak, vozač je bio u teškom alkoholiziranom stanju, no i dalje pružao otpor prilikom privođenja ponašajući se drsko.

- Prvo smo mislili da je bolestan, a kad je počeo ići u druge trake i kad ga je skoro kamion pokupio, nazvali smo policiju. Nije vam svejedno, mogao je nekog ubiti. Bio je mrtav pijan. Kad ga je zaustavila policija, on je mislio da je u Širokom Brijegu a ne u Tomislavgradu - kaže čitatelj portala 24sata.hr koji je svjedočio incidentu.

Dnevnik.ba

05. kolovoz 2022 04:04