StoryEditor
Azra Šabanović

Ovo je studentica koja je uhićena u Sarajevu zbog ubojstva Eskobara

Piše desk  /  15.03.2023., 13:55h

Policija je jučer u Sarajevu uhitila 22- godišnju studenticu Azru Šabanović zbog sumnje da je sudjelovala u likvidaciji Ranka Radoševića (54) u Rušnju.

Kako je potvrđeno za “Avaz”, Šabanović je uhićena u Studentskom domu Bjelave. Djevojka je iz Brčkog gdje je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, smjer Socijalni rad.

Ona se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala Golf 4 kojim su se Luka V. (35) i Stefan Z. (28) dovezli do pumpe, a nakon ubojstva pobjegli. Prema informacijama Telegrafa, Šabanović je bila ta koja je kontaktirala Radoševića kako bi bili sigurni da će doći da proba vozilo koje su navodno prodavali.

- Gotovo istu ulogu imala je i maloljetnica koja je uhitila u subotu. Sumnja se da je mobilnim telefonom zvala Eskobara. Policija je presrela čak 13 poruka koje su sa njim razmijenili. Inače, u ubojstvu Radoševića sudjelovalo je pet osoba. U ponedjeljak je potjernica raspisana za još jednim državljaninom Bosne i Hercegovine. Radi se o grupi koja je po svemu sudeći dugo pripremala logistiku za likvidaciju. Međutim, ono što za sada nije poznato jeste tko je naručio ubojstvo Radoševića - kaže sugovornik Telegrafa. 

Dnevnik.ba

18. lipanj 2024 22:54