StoryEditor
tri osobe teško ozlijeđene

Ovo je mladić (23) koji je Mercedesom uletio među ljude

Piše desk  /  17.06.2023., 10:38h

Zagrebačka policija započela je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom koji je svojim Mercedesom jučer oko 22 sata na parkiralištu trgovačkog centra Supernova na neslužbenom "car meetu" u Buzinu naletio na tri pješaka i automobil u kojem su nakon udara ozlijeđene još dvije osobe.

Kako je policija jutros izvijestila, tri osobe su teško ozlijeđene, a dvije lakše. 

Neprilagođena brzina

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) je precizirala da je 23-godišnjak upravljao Mercedesom zagrebačkih registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan automobil koji se potom odbio na još jedan automobil.

Muškarac koji je upravljao Mercedesom je pod nadzorom policije te je u toku kriminalističko istraživanje. Kako neslužbeno doznaje Telegram vozač se zove Jan Ehrlich. 

Viralan na društvenim mrežama

Društvenim mrežama šire se uznemirujuće snimke koje su nastale nakon što se 23-godišnjak Mercedesom zabio u ljude.

Na jednoj od njih snimljen je vozač kako sjedi u razbijenom Mercedesu odmah nakon udara. Vide se i dvije ozlijeđene osobe u drugom automobilu, kao i jedna muška osoba kako leži na tlu. 

U drugoj snimci vidi se vozač kako izlazi iz automobila prilazi jednoj od žrtava na podu i prima se za glavu. Hoda gore-dolje, prima se ponovno za glavu, dok ljudi oko njega pokušavaju pomoći unesrećenima.

UPOZORAVAMO SNIMKA JE UZNEMIRUJUĆA:

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 23:42