StoryEditor
obrenovac

Oteo vlastitu djevojku pa se tri dana na najbrutalnije načine iživljavao nad njom

Piše desk  /  12.09.2022., 09:29h

Osnovno javno tužiteljstvo u Obrenovcu podiglo je optužnicu protiv L.M., mladića koji se tereti da je krajem srpnja ove godine zatočio djevojku s kojom je bio u vezi i tri dana se najbrutalnije iživljavao nad njom.

Kako je rečeno, L.M. se tereti za protupravno lišenje slobode na svirep način.

"Tužiteljstvo je zatražilo da se mladić kazni s dvije i pol godine zatvora, kao i istom mjerom zabrane prilaska i komunikacije s oštećenom. Također, predloženo je da mu se produži pritvor", rečeno je u ovom tužiteljstvo.

Da podsjetimo, L.M. je 24. srpnja ove godine pozvao svoju djevojku da dođe kod njega kući, a kada je ušla u stan započeo je pravi pakao, tijekom koga ju je tjerao da urinira u limenku pa polijivao urinom, nije joj davao da pije vodu i prisilno je hranio.

"Nesretna djevojka je u istrazi potvrdila sve grozote koje su se navodile i u kaznenoj prijavi. Jedva je smogla snage da svjedoči jer je strašno istraumirana. Rekla je i da je bila iznenađena jer on tijekom veze nije pokazivao znake da je sposoban za ovakvo nešto", rekao je izvor i dodao da su urađena i različita vještačenja te da su svi dokazi potkrijepili sumnju da se nezapamćeno iživljavanje dogodilo u Obrenovcu.

Kako otkriva izvor Kurira, u istrazi protiv L.M. ispitani su i brojni svjedoci.

"Neki od njih su ispričali da sumnjaju da je on i ranije tijekom veze bio nasilan, kao i u ranijim ljubavnim odnosima", kaže izvor.

Tijekom mučenja je djevojci sve vrijeme bio oduzet telefon pa nije mogla pozvati pomoć.

"On ju je primorao da tri dana stoji u jednom kut, u kojem je sve vrijeme morala ponavljati rečenice koje joj je on govorio",opisuje izvor Kurira pakao kroz koji je prošla žrtva:

"Morala je čak izgovarati različite neistine o sebi, kao i pričati imena muškaraca s kojima nije nikad imala ništa, jer ju je on na to primorao", rekao je izvor.

Izvor Kurira ispričao je da se stravično psihičko iživljavanje ubrzo pretvorilo u fizičko te da je djevojka bila i pretučena.

"Tukao ju je rukama i nogama po tijelu, prijetio da će ubiti nju i njenu obitelj pa joj stavljao nož pod grlo. U jednom momentu je čak i počeo nožem prijeteći ići po njenom tijelu", navodi sugovornik iz istrage.

"Ona tri dana uopće nije pila vodu jer joj dečko to nije dozvoljavao, ali ju je nasilno hranio. Polijevao ju je vodom", kaže izvor Kurira.

Monstruozno zlostavljanje kulminiralo je kad je mladić djevojci zabranio da koristi toalet.

"Dao joj je konzervu piva i rekao da malu nuždu obavlja tu, a zatim ju je polijevao urinom, pa i sam urinirao po njoj. Sve vrijeme joj je govorio " da ga mora više poštovati", kao i da "razmisli dobro i smisli nešto što bi njega u ovom momentu usrećilo" - prepričava jezive detalje sugovornik Kurira iz istrage.

Tortura se prekinula trećeg dana, kad je zlostavljač morao napusti ti stan jer više nije mogao opravdati nedolazak na posao. Djevojka je tada iskoristila priliku, pobjegla kući i prijavila nasilnika.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 09:47