StoryEditor
horor u clevelandu

Otac namjerno ostavio sina u automobilu kako bi bio sam, nakon pet sati ga zatekao mrtvog

Piše desk  /  07.09.2022., 07:46h

– Bilo je teško gledati na kameri kako dijete umire pred našim očima – rekao je policijski inspektor.

Otac iz Clevelanda optužen je za ubojstvo nakon što je priznao da je namjerno ostavio svog maloljetnog sina da umre u automobilu na vrućini.

Landon Parrott (19) je u četvrtak odveo svog jednogodišnjeg sina koji nije davao znake života u  bolnicu u Clevelandu u Ohiu, gdje je liječnicima rekao da je svog sina ostavio samog na trenutak kako bi otišao do toaleta.

Pokušaji da se dijete oživi bili su neuspješni, a policija je kasnije postala sumnjičava jer je rekao nekoliko nelogičnosti.

Na kraju je priznao da je namjerno ostavio dijete u vrelom autu nakon što je policija na snimkama s nadzornih kamera vidjela da je on sina ostavio u vozilu u 8.30 ujutro i vratio se tek u 13.50, dakle nakon pet sati.

Dok je dijete sjedilo vezano u autu, temperatura je dostigla 30 Celzijevih stupnjeva, a policija kaže da je unutarnja temperatura automobila vjerojatno bila oko 54 stupnja.

– Bilo je teško gledati na kameri kako dijete umire pred našim očima – rekao je policijski inspektor.

Otac se vratio do auta kada je trebao krenuti po ženu s posla. Inspektori vjeruju da je dijete ostavljeno u automobilu da bi njegov otac ostao sam u stanu tijekom dana, piše Metro news.

Izgleda da se nije radilo o zaboravljanju djeteta, već o namjernom činu kako mu dijete ne bi smetalo dok je u kući – rekao je šef policije.

Parrott je optužen za ugrožavanje djeteta i ubojstvo iz nehaja, prenosi Telegraf.

Dnevnik.ba

23. rujan 2023 23:41