StoryEditor
opine

Osam osoba uhićeno zbog nereda u Mostaru

Piše desk  /  06.09.2022., 14:15h

Nakon kriminalističke obrade uhićeni će biti proslijeđeni na daljnje postupanje sukladno zakonskim propisima

Osam osoba privedeno je u mostarsku policiju nakon istrage nereda koji su se dogodili u mostarskom naselju Opine u nedjelju.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije za Bljesak.info, nakon kriminalističke obrade uhićeni će biti proslijeđeni na daljnje postupanje sukladno zakonskim propisima.

Svi uhižćeni su iz naselja Ortiješ,  a radi se o A.K. (25), T.K. (19), I.V. (25), D.K. (26), A.J. (26), M.A. (25), I.D. (20) i B.V. (22).

Naime, prema prvim informacijama, dvije osobe ozlijeđene su u huliganskim neredima koji su se u nedjelju uvečer dogodile u naselju Opine dok je službeno policijsko izvješće navelo kako je nekolicina huligana naoružana palicama u 22.30 napala građane koji su se u tom trenutku našli na ulici.

Palicama su razbijali invertar u obližnjem kafiću i na kladionici. Na mjesto događaja upućene su patrole policije koje su utvrdile da su navedene osobe palicama i drugim predmetima oštetile kladionicu Sport Plus Win i UO Qvatro, te da su tjelesno ozlijedili M.G. (1969) iz Mostara, nanijevši mu neutvrđen stupanj ozljeda.

Kako su naveli iz policije, maskirane osobe su s mjesta događaja pobjegle vozilima marke BMW zlatne boje, Renault Clio tamno plave boje i Golfom II crvene boje.

Dnevnik.ba

02. listopad 2023 00:51