StoryEditor
konjic

Opljačkao kladionicu pa bježao čamcem, nije daleko doveslao

Piše desk  /  13.05.2022., 14:15h
Mladić je uhićen nakon što je dvaput u dva dana opljačkao istu kladionicu kod Konjica, a nakon posljednjeg razbojstva bježao je čamcem.

U četvrtak, 12. svibnja 2022. godine, u 21:40 sati, u PP Konjic je prijavljeno da je u tijeku razbojstvo u sportskoj kladionici ”Sport plus”, u mjestu Čelebići, općina Konjic. Na lice mjesta upućene su patrole PP Konjic i PP BS Konjic.

Dolaskom na lice mjesta utvrđeno je da je nepoznata muška osoba s maskom, kapuljačom i sunčanim naočalama došla ispred spomenute poslovnice dok se djelatnica iste nalazila ispred objekta.

S obzirom na to da je nepoznata osoba izgledom odgovarala osobi koja je 10. svibnja 2022. godine izvršila razbojstvo uz prijetnju nožem u istoj poslovnici, djelatnica je pobjegla s lica mjesta, a počinitelj je ušao u poslovnicu, otuđio njezinu torbu i pobjegao u pravcu Jablaničkog jezera gdje je otuđio čamac i pokušao pobjeći preko jezera.

Od strane patrola PP Konjic i PP BS Konjic isti je sustignut i lišen slobode, a utvrđeno je da se radi o D.S. (2004.) iz Konjica. Upoznat je nadležni tužitelj, izvršen očevid, poduzete sve potrebne mjere, objavljeno je na službenoj web stranici MUP-a HNŽ-a.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 05:31