StoryEditor
jedna osoba privedena

Opća tučnjava u Neumu, dvije osobe lakše ozlijeđene

Piše fena  /  28.07.2023., 10:31h

Dvije osobe zadobile su lakše ozlijede u masovnoj tučnjavi koja se dogodila u četvrtak u Neumu, a jedna je osoba zadržana u prostorijama Policijske postaje do otriježnjenja, doznaje se u petak u MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije.

Prema policijskom izviješću, Policijskoj postaji Neum više građana je prijavilo da je u Ul. F. Tuđmana došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu od strane više osoba.

U narušavanju JRiM, tj. tučnjavi s jedne strane sudjelovali su S.M. (1986.) iz Neuma, M.M. (1990.) iz Živinica, A.T. (1976.) iz Visokog, R.P. (1995.) iz Stoca, S.B. (1983.) iz Neuma, a s druge S.D. (2006.) iz Stoca, M.M. (1989.) iz Neuma, A.Z. (1998.) iz Gračanice, M.B. (2000.) iz Neuma i T.P. (1997.) iz Gračanice, navode iz policije.

Lakše tjelesne ozljede zadobili su M.A. i A.Z, a osoba inicijala S.M. zadržana je u prostorijama Policijske postaje do otriježnjenja.

Prilikom narušavanja JRiM došlo je i do prometne nesreće u kojoj je S.B. vozilom marke Golf udario u desnu bankinu, a potom u opremu terase jedne pizzerije.

Očevid su izvršili djelatnici Policijske postaje Neum.

Dodatno, prilikom smirivanja nastale situacije došlo je i do prometne nesreće u kojoj je oštećeno parkirano službeno vozilo marke VW Golf od strane vozila marke BMW kojim je upravljao R.P.

Poduzete sve potrebne mjere te slijedi podnošenje prekršajnih prijava, dodaje se u policijskom izviješću. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 22:04