StoryEditor
pronađeni vezani

Oglasio se sin brutalno pretučenog para u Sanskom Mostu: Policija je završila uviđaj, majka mi je u bolnici

Piše desk  /  21.11.2021., 10:13h
Supružnici koji su u noći s petka na subotu vezani i brutalno pretučeni u svom domu u Sanskom Mostu, a potom i opljačkani, smještani su u bolnici u SKC RS Banjaluka i bolnici u Sanskom Mostu.

Podsjetimo, kako su jučer pisali federalni mediji, u dom supružnika je provaljeno oko 1.30 sati, a pronađeni su vezani tek u jutarnjim satima. Pronašao ih je radnik.

Njihov sin Elvis Horozović je sinoć za portal Avaza kazao da je policija završila uviđaj.

"Otac je u bolnici u Banjaluci, mati je tu, u bolnici. Ništa više ne znamo od onoga što je bilo, što se dogodilo", kaže i Elvis.

Dodaje da policija radi svoj posao te da njemu nisu ništa više rekli o samim događajima kada su njegovom ocu, prema navodima medija, polomljene obje ruke.

"Ne smijem znati nikakve dodatne činjenice, ništa što je bilo još, a sve u svrhu istrage. Ja sam dobro, tu sam sjedim s prijateljima. Ako Bog da, i majka i otac će uskoro izaći iz bolnica", kazao je Elvis Horozović.

Jučer je Adnan Beganović, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije, rekao da je u naselju Horozovići u Sanskom Mostu jedna ili više osoba došla na kućna vrata obitelji Horozović i izvršili su razbojstvo nad bračnim parom koji su vezali.

"Prema našim informacijama, to se dogodilo u u 1:30 sati. Jutros (jučer, op.a.) u devet sati pronašao ih je vezane njihov radnik. Osoba je zbog ozljeda prevezena u Urgentni centar u Banjaluci gdje je hospitalizirana", rekao je danas Beganović.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 12:32