StoryEditor
ubojstvo malene danke

Oglasilo se Tužiteljstvo: Jedan od osumnjičenih priznao ubojstvo male Danke, drugi se brani šutnjom

Piše desk  /  06.04.2024., 10:31h

Osumnjičeni za ubojstvo Danke Ilić (2) saslušani su sinoć u tužiteljstvu, a tom pirilikom jedan od osumnjičenih je priznao zločin, dok se drugi branio šutnjom.

- Osumnjičena lica su saslušana u tužiteljstvu, kojom prilikom je D. D. u potpunosti priznao izvršenje kaznenog djela, dok se J. S. branio šutnjom - navodi se iz Tužiteljstva.

Neslužbeno je poznato da je D.D. 26. ožujka ove godine vozio Pandu, dok je J.S. bio na mjestu suvozača, piše Telegraf.

Tog dana radnici JKP Vodovoda u Boru stali su blizu dvorišta obitelji Ilić zbog mokrenja. Nesretna Danka izašla je iz dvorišta. Udario ju je automobil nekoliko metara od kuće, brzinom od svega 20 kilometara na sat.

J.S. je izašao iz automobila i uzeo tijelo. Dijete je bilo bez svijesti. Stavio ju je u automobil među alat. U jednom trenutku Danka je došla svijesti. Navodno ju je J.S. ugušio i bacio na smetlište.

Ninoslav Cmolić na TV Prvoj izjavio je da je "vozač automobila ispričao svoju verziju priče, koja se podudara s pričom suvozača".

"Vozač ne zna gdje je tijelo sakriveno. Suvozač to zna, no razgovarali su dva-tri dana nakon događaja, a ovaj mu je rekao: ‘To je moja briga, obavio sam što je trebalo‘", rekao je Cmolić tijekom gostovanja na TV Prva.

Podsjetimo, na prijedlog tužiteljstva, sudac za prethodno postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Pritvor im je određen zbog opasnosti od bjekstva, mogućnosti da utiču na svjedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja kaznenog djela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 08:37