StoryEditor
nasilje

Odvjetnici Enise Klepo podnijeli kaznenu prijavu protiv vlasnika hotela Jablanica

Piše desk  /  08.08.2023., 19:37h

Odvjetnici Enise Klepo podnijeli su kaznenu prijavu protiv vlasnika hotela Jablanica, koji je prije tjedan dana brutalno pretukao djelatnicu, jer je najavila otkaz u hotelu i tražila zadnju plaću.

Iz zajedničkog odvjetničkog ureda Nada Dalipagić, Jelena Dalipagić Crnjac i Goran Crnjac za Hercegovina.info su potvrdili da su kao punomoćnici oštećene Enise Klepo podnijeli kaznenu prijavu nadležnom tužiteljstvu u Konjicu protiv vlasnika hotela Jablanica zbog kaznenih djela – teška tjelesna ozljeda, ugrožavanje sigurnosti i nasilničko ponašanje, te da očekuju brzu i potpunu istragu te adekvatnu reakciju suda obzirom da je Enisa zadobila užasne tjelesne ozljede i traumu za cijeli život.

U Jablanici je sutra najavljen prosvjed podrške Enisi, koja je u ispovijesti našem hotela ispričala što se dogodilo kobnog dana u hotelu. Ona je u nasrtaju stokilaša, vlasnika hotela, mogla ostati i bez vida, a zadobila je teške tjelesne ozljede.

Unatoč svemu nije zadržan u pritvoru, te je kući došao u isto vrijeme kao oštećena, koja je bila hospitalizirana u bolnici u Mostaru. Tamo su njezine ozljede okarakterizirane kao teške.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 14:52