StoryEditor
šokantan zločin

Objavljen identitet osumnjičenog za ubojstvo starice (91) u Živinicama, u istragu uključeni i forenzičari FUP-a

Piše desk  /  02.11.2022., 12:45h

Dvadesetsedmogodišnji Mehmed Alimanović osumnjičen je za ubojstvo 91-godišnje Nezire J. iz živiničkog naselja Ciljuge, potvrđeno je iz Tužiteljstva Tuzlanske županije. U kompleksnu istragu, pored policije, uključeni su i forenzičari Federalne uprave policije.

Kao što je poznato, protekle nedjelje u obiteljskoj kući je pronađeno beživotno tijelo 91-godišnje starice Nezire J. iz Ciljuga, a nedugo nakon toga uhićen je osumnjičeni za ubojstvo.

Kako je kazao glasnogovornik Županijskog tužiteljstva u Tuzli Admir Arnautović, osumnjičeni je 27-godišnji Mehmed Alimanović koji je predan u nadležnost te pravosudne institucije.

"On je osumnjičen da je ušao u kuću u kojoj je starica živjela i nanio joj više ozljeda u predjelu glave, vrata i prsnog koša", kazao je Arnautović, istaknuvši da će postupajući tužitelj Županijskom sudu Tuzla staviti prijedlog za određivanje mjere pritvora za osumnjičenog, javlja Klix.ba.

U istragu je, uz Ministarstvo unutarnjih poslova TŽ, uključen i Centar za forenziku Federalne uprave policije.

Ovo ubojstvo šokiralo je mnoge mještane Ciljuga koje su za nesretnu staricu imali samo riječi hvale. Naveli su da je u kući boravila sama, a da je preživljavala od humanitarne pomoći dobrih ljudi.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 23:46