StoryEditor
teslić

Nožem ubio suprugu, nakon samo šest godina pušten iz zatvora pa istim oružjem izbo djevojku

Piše desk  /  08.07.2022., 07:38h

Krvnik iz Teslića, Bosiljko Đurić, koji je 2016. godine osuđen na devet godina zatvora zbog monstruoznog ubojstva supruge Tatjane, nakon uvjetnog puštanja na slobodu ponovno se latio noža.

Kako se neslužbeno doznaje, Đurić je nožem isjekao djevojku s kojoj je već neko vrijeme u vezi te joj tako nanio teške tjelesne ozljede.

Đurić je na uvjetnu slobodu pušten nakon dvije trećine odslužene kazne, odnosno šest godina.

On je pred Okružnim sudom u Doboju 2016. godine osuđen na osnovi sporazuma o priznanju krivnje koji je sklopljen na njegovu inicijativu. U sporazumu se navodi da je Đurić “odlučio priznati krivnju i inzistirao na zaključenju sporazuma zbog grižnje savjesti koju osjeća zbog smrti oštećene”.

Stravični zločin dogodio se u noći s devetog na deseti ožujak, kada je Đurić došao u stan u Vidovdanskoj ulici u Tesliću u kojem je živio sa suprugom.

Đurić je Tatjanu usmrtio s deset uboda nožem, i to pred njihovom trogodišnjom kćeri i Bosiljkovom osmogodišnjom sestrom. U istom stanu živjeli su i Bosiljkova majka Svjetlana, brat Zoran, te osmogodišnja sestra Nikolina.

Bosiljko navodno nije imao stalni posao nego je povremeno radio, a njegova supruga Tatjana i majka Svjetlana su radile u ugostiteljskom objektu koji su malo prije ubojstva otvorile. Bosiljko je prema priči susjeda bio ljubomoran, a navodno je sumnjao i u nevjerstvo supruge, piše ATV.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 03:10