StoryEditor
za ubojicom se traga

Novi detalji pucnjave u Sarajevu: U vozilu u kojem je ubijen mladić bilo još osoba

Piše desk  /  29.01.2024., 11:23h

Više osoba nalazilo se u vozilu koje je sinoć izrešetano u pucnjavi koja se dogodila u sarajevskom naselju Otoka i prilikom koje je smrtno stradao 19-godišnji mladić.

Kako saznaje Klix, u vozilu je bilo ukupno četiri osobe, no samo je stradali mladić zadobio ozljede vatrenim oružjem od kojih je, nažalost, preminuo na licu mjesta.

Za ubojicom se, kako je potvrđeno intenzivno traga.

Podsjećamo, u sinoćnjoj pucnjavi, koja se nešto prije ponoći desila u sarajevskom naselju Otoka, jedna osoba je smrtno stradala, potvrđeno je ranije za Klix.ba.

Pucnjava se dogodila u na glavnoj raskrsnici ulice Bulevar Meše Selimovića na potezu ulica Alije Kučukalića - Prijedorska.

Kako smo ranije navedeno, pucano je iz vozila u pokretu.

"Sinoć oko 23.35 sati, na raskrsnici ulica VII transferzale - Bulevar Meše Selimovića, došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je usljed zadobivenih ozljeda smrtno stradao muškarac, 2005. godište. Policijski službenici, pod nadzorom tužitelja KTKS, rade na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je izvršeno kazneno djelo Ubojstvo (član 166. KZ FBiH)", potvrdila je Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP-a KS.

Dnevnik.ba

 

30. travanj 2024 04:55