StoryEditor
užas

Nijemac držao kćer u podrumu. Kad je umrla, tijelo otežao utezima i bacio u kanal

Piše fena  /  08.10.2023., 16:33h

U zapadnoj Njemačkoj uhapšen je muškarac nakon što je njegova trogodišnja kćerka umrla dok je navodno bila zaključana u podrumskoj prostoriji, a on je njeno tijelo bacio u kanal, priopćile su vlasti u nedjelju, javlja agencija AP.

U petak je 40-godišnji Nijemac otišao u policijsku stanicu u svom rodnom gradu Dinslakenu i rekao policajcima da mu je kćerka umrla, a on je zatim bacio njezino tijelo, natovareno tegovima, u kanal u obližnjem Oberhausenu, navodi se u saopćenju policije i tužiteljstva.

Istražitelji su rekli da vjeruju da je muškarac zatvorio djevojčicu u podrumsku prostoriju stambene zgrade na nekoliko dana, vjerojatno kao “odgojnu mjeru”. Opskrbljivao ju je hranom i pićem i stalno je provjeravao.

Kada ju je provjerio prošle nedjelje ujutro, bila je mrtva, navodi se u priopćenju. Navodno je te večeri bacio njeno tijelo u kanal.

Ronioci su izvukli tijelo u petak navečer, a obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti povraćena pulpa hrane. Nije bilo naznaka smrtonosnih ozljeda.

Otac je priveden zbog sumnje da je počinio kazneno djelo tjelesne ozljede i oduzimanje slobode sa smrtnom posljedicom. Policija i tužiteljstvo rekli su da još nije govorio o tome što se točno dogodilo.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 12:53