StoryEditor
indira radanac

Nestala 15-godišnjakinja iz Bjelovara, traže je od nedjelje

Piše desk  /  05.01.2022., 20:40h
Indira Radanac, 15-godišnjakinja iz mjesta Prgomelje nedaleko od Bjelovara, nestala je u nedjelju, 2. siječnja, i od tada joj se gubi svaki trag.

Njen nestanak prijavljen je PU bjelovarsko-bilogorskoj, nakon čega je krenula potraga koja još uvijek nije urodila plodom.

Regionalni portal Bjelovar.live kontaktirao je njen otac Nenad, koji ih je zamolio da čim prije oglase nestanak i tako pomognu u potrazi.

Ustupio je i fotografiju svoje nestale kćeri Indire.

"Indira je otišla kod susjede koja stanuje u drugoj kući od naše. Išla je odnijeti kutiju od jaja. Međutim, do susjede nije stigla i to smo naknadno doznali, a od tada joj se gubi svaki trag", kazao je otac Nenad.

Otkako je nestala, doznaje Bjelovar.live, mobitel joj je isključen.

Nestala djevojka visoka je 160 centimetara, ima kestenjastu, ravnu kosu, zelene oči, sitnije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu od skaja s kapuljačom, ljubičaste tajice i visoke tenisice zlatno-bijele boje.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kroz obrazac na stranici Nestali.hr.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 14:42