StoryEditor
razbojstvo

Naoružana četvorka opljačkala benzinsku na prometnici Mostar - Stolac

Piše desk  /  19.09.2022., 09:39h

Pred svitanje na magistralnoj cesti iz Mostara prema Stocu dogodila se pljačka na benzinskoj crpki koja je već i ranije bila meta sličnih napada.

"Četiri maskirane i vatrenim oružjem naoružane osobe izvršile su jutros oko 4:50 sati razbojstvo na benzinskoj crpki Ćatar benz koja se nalazi na cesti Mostar - Stolac", potvrđeno je za hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

O svemu je upoznat dežurni tužitelj, dok policijski službenici obavljaju očevid na mjestu događaja. Inače, ovo nije prvi put da je ova benzinska crpka na meti razbojnika, ranije je došlo do nekoliko pljački i pokušaja pljački.

Podsjetimo, 2019. u sličnoj pljački otuđena je kasa s novcem u kojoj se, prema tadašnjim saznanjima, nalazilo nešto više od 1500 KM. Pljačkaši su prilikom izvršenja pljačke svezali radnika i jednog stranog državljanina koji se tu zatekao prilikom ovog događaja, a oštećen je i sustav videonadzora. Nakon što su opljačkali benzinsku crpku, isto su učinili i crnogorskom državljaninu koji se nalazio na parkingu s teretnim vozilom. Nakon pljačke razbojnici su se udaljili osobnim automobilom Golf.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 06:55