StoryEditor

NAKON POTJERE KAO IZ FILMOVA Policija još traga za Travničaninom i Vitežaninom

Piše fena  /  13.05.2024., 15:56h

Zenička policija traga za još dvije osobe iz Srednjobosanske županije koje su jutros, nakon organizirane policijske potjere za njima te slijetanja u kanal u mjestu Brce kod Zenice, napustile putničko vozilo "Audi A3" stranih registarskih tablica - kazao je u izjavi za Fenu glasnogovornik Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije Samir Valentić.

Vozač "Audija" je, nakon što je u mjestu Ograjna kod Žepča oko 8.10 sati preticao kolonu vozila i tako ugrožavao druge sudionike u saobraćaju te u tunelu Vranduk kod Zenice ostvario i kontakt s jednim vozilom, u pokušaju da pobjegne policiji, u Brcama izgubio kontrolu te sletjelo u kanal.

- Vozač se nije zaustavio na naredbe policije, zbog čega je bila organizirana potjera te blokiran i magistralni put M-17 na isključenju za autoput A1, u mjestu Brce, a vozilo je u pokušaju bjekstva udarilo u bankinu te završilo u kanalu. Prvobitno smo imali informaciju da je samo jedna osoba napustila vozilo i dala se u bjekstvo, ali ih je bilo dvoje, dok je jedna osoba ostala zarobljena u automobilu te su je izvukli vatrogasci. Radi se o muškarcu M. K. koji je kolima Hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Zenica - kazao je Valentić.

Policija nastavlja potragu za osobama koje su se dale u bjekstvo, a za sada se zna da se radi o osobama iz Travnika i Viteza. Policija je izvršila i pretres automobila.

18. svibanj 2024 21:57