StoryEditor
U mjestu Krućevići

Muškarac sletio u Neretvu kod Čapljine: HSS izvukao njegovo beživotno tijelo iz automobila

Piše desk  /  26.12.2023., 11:25h

U mjestu Krućevići, na području između Čapljine i Čitluka, sinoć je iz rijeke Neretve izvučeno beživotno tijelo 43-godišnjeg D.J. iz Šurmanaca, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Nesretni muškarac je, najvjerovatnije, svojim automobilom Škoda Fabia sletio u rijeku Neretvu nadomak svoje kuće, a prethodno je njegov nestanak, sinoć u 18:45 sati, prijavila obitelj kojoj se zadnji put javio u nedjelju u kasnim poslijepodnevnim satima.

Nakon prijave o nestanku alarmirani su pripadnici Hercegovačke službe spašavanja (HGSS) Čapljina, a nedugo potom mještani Krućevića su u blizini vodovodne stanice u koritu rijeke Neretve uočili vozilo o čemu je odmah obaviještena policija u Čitluku.

Kako su naveli iz HGSS-a Čapljina, oni su zajedno s kolegama iz Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar u potopljenom vozilu uočili tijelo.

- Nakon toga se pristupilo izvlačenju tijela i vozila čime je završena potraga - objavili su iz HGSS-a.

Dežurni liječnik ekipe Hitne pomoći na licu mjesta je konstatirao smrt, a prema svim dosadašnjim informacijama tokom uviđajnih radnji, riječ je o samoslijetanju. Također, naložene su sve druge neophodne istražne radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja svih okolnosti ovog tragičnog događaja.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 12:25