StoryEditor
njemačka

Muškarac (35) ubio suprugu (33) i kćer (6), teško ozlijedio sina (4) pa počinio samoubojstvo

Piše desk  /  13.05.2022., 10:15h
Policija je u četvrtak u stambenoj zgradi u okrugu Ludwigsburg pronašla tri beživotne i jednu teško ozlijeđenu osobu. Sumnjaju kako je počinitelj 35-godišnjak, odnosno suprug i otac ubijenih, piše Fenix magazin.

Prema prvom policijskom priopćenju, 35-godišnji muškarac ubio je svoju 33-godišnju suprugu i 6-godišnju kćer, teško ozlijedio 4-godišnjeg sina, a potom počinio samoubojstvo u Eberdingen-Nußdorfu (okrug Ludwigsburg). Prema riječima istražitelja, zločini su se dogodili u četvrtak kasno navečer.

Nakon što je policiju oko 23.45 sati alarmirala žena koja je bila zabrinuta za svoju 33-godišnju prijateljicu, službenici policijske postaje Vaihingen an der Enz su stigli u obiteljsku zgradu i pronašli tri beživotne i jednu teško ozlijeđenu osobu. Utvrđeno je kako se radi o 35-godišnjaku, 33-godišnjoj ženi i 6-godišnjoj djevojčici. Dječak (4) pronađen je s teškim ozljedama i hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu.

U petak ujutro pozadina obiteljske drame je još uvijek bila nejasna. Policijska istraga je trenutačno u tijeku. Odjel za kriminalističke istrage u sjedištu policije u Ludwigsburgu će tijekom dana iznijeti više informacija o ovom tragičnom slučaju.

Dnevnik.ba

24. svibanj 2022 15:42