StoryEditor
ubojstvo djevojčice

Mučni detalji ubojstva malene Danke: "Stiskao sam joj vrat dok nije prestala disati"

Piše desk  /  06.04.2024., 12:30h

Još se uvijek traga za tijelom Danke Ilić (2), djevojčicom iz Bora za čije su ubojstvo osumnjičena dvojica radnika Vodovoda.

Saslušanje Srđana Jankovića (50) i Dejana Dragijevića (50), osumnjičenih za Dankino ubojstvo, završilo je oko jedan sat iza ponoći, a srbijanski mediji su objavili detalje.

Srđan Janković branio se šutnjom. Za razliku od njega, Dejan Dragijević je gotovo dva sata pričao u detalje što se sve dogodilo. On je kazao da je nakon udarca automobila malena Danka pala, a da je on s mjesta suvozača istrčao, prišao djevojčici i u počeo je daviti golim rukama. 

"Stiskao joj je vrat i ona je vrlo brzo, po njegovoj procjeni, prestala disati. Nakon toga ubacili su njeno tijelo u gepek, a zatim odvezli i bacili na deponij", rekli su izvori iz tužiteljstva u Zaječaru za Kurir. 

Imali pomagače

Dušan Janković, otac osumnjičenika za ubojstvo Danke Ilić, požalio se jer mu je policija uništila vrt dok je tragala za tijelom dvogodišnjakinje. Bratu i ocu osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić (2) određeno je zadržavanje u policiji u Boru.

Novi detalji uhićenja osumnjičenih za Dankino ubojstvo: Tu su i članovi njihovih obitelji

MUP Srbije objavio je da su uhitili muškarce zbog postojanja osnovane sumnje da su osumnjičenom za teško ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli premjestiti tijelo djevojčice s deponija u okolici Banjskog Polja na za sada nepoznatu lokaciju na području grada Bora. 

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 19:32