StoryEditor
zapljena

Mostar: Policija u Mercedesu zatekla dvije cure s više vrsta droga, muškarac se drogirao na stražnjem sjedalu

Piše desk  /  26.04.2022., 10:32h
Mostarska policija noćas u 3 sata privela je više osoba u Mercedesu zbog posjedovanja i konzumiranja više vrsta droga.

"U noći 25./26. 4. 2020.godine u 3 sata patrola policije je u ulici Mostarskog bataljuna zaustavila vozilo 'Mercedes' u kojem su se nalazile tri osobe. Prilikom kontrole na mjestu vozača nalazila se M. B. (1990.) iz Mostara koja je tom prilikom predala providnu pvc vrećicu sa suhom zeljastom tvari. Na mjestu suvozača nalazila se A. M. (2002.) iz Mostara koja je tom prilikom predala pvc vrećicu sa sadržajem bijele praškaste tvari, vrećicu s nepoznatom količinom tableta, vrećicu sa zavarenim vrhom u kojem se nalazila bijela praškasta tvar i vrećica sa suhom zeljastom tvari. Na zadnjem sjedištu u vozilu se nalazila osoba S. Č. (1985.) iz Mostara koji je uživao opojnu drogu", naveli su iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Sve tri osobe su privedene i zadržane radi kriminalističke obrade.

Za protekla 24 sata ( 25./26. 4. 2022. godine) iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 7 prijava i to na području Mostara 3, na području Jablanice 2, na području Konjica 1 i na području Čitluka 1.

Iz oblasti javnog reda i mira  nije registriran niti jedan slučaj.

Iz oblasti  sigurnosti prometa registrirane su 3 prometne nezgode i to na području Mostara 1, na području Rame 1 i na području Konjica 1 u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 02:29