StoryEditor
policija traga za počiniteljima

Mladića iz Ljubuškog brutalno pretukli u mostarskom noćnom klubu, završio u bolnici

Piše desk  /  06.11.2023., 16:12h

Za mladića iz Ljubuškog izlazak u mostarski noćni klub prošlog vikenda je bio koban jer se zabava pretvorila u pakao kada je fizički napadnut i pretučen, nakon čega je sa teškim tjelesnim povredama završio u SKB Mostar, potvrdio je MUP HNŽ.

Kako navode iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije slučaj je sinoć u 20:20 sati u PU Mostar telefonom prijavio otac nesretnog mladića, prenosi Klix.

"Policijskoj upravi Mostar obratio se Z.DŽ.(51) iz Ljubuškog i prijavio da je tijekom protekle noći, oko tri sata u Mostaru u jednom noćnom klubu, njegov sin S.DŽ. (26) fizički napadnut i pretučen od nepoznatih osoba. Istom je pružena pomoć u Centru urgentne medicine Mostar, gdje su konstatirane teške tjelesne povrede, prelom nosne kosti", navode iz MUP-a HNŽ.

Ističu da je s ovim događajem upoznat Odjel kriminalističke policije, koja traga za počiniteljima i poduzima sve zakonom previđene radnje, kako bi se ovaj slučaj rasvijetlio i utvrdile okolnosti koje su prethodile brutalnom događaju u najvećem hercegovačkom gradu.

22. travanj 2024 18:40