StoryEditor
ilegalni prelazak

Mladić u BiH nabavio krivotvorenu osobnu pa pokušao ući u Hrvatsku. Policija otkrila koliko ju je platio

Piše desk  /  06.11.2022., 14:59h

- Policijski službenici protiv 20-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave - navode iz policije

Mladić (20) iz Gvineje Bisau nabavio je na području Bosne i Hercegovine za 100 eura krivotvorenu osobnu iskaznicu Francuske te s njom pokušao ući u Hrvatsku. 

Na ulazu u Republiku Hrvatsku, na graničnom prijelazu Stara Gradiška, 4. studenog oko 15 sati kontroliran je putnik iz autobusa nacionalnih registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine. Putnik je službenicima na uvid dao francusku osobnu iskaznicu za koju su službenici posumnjali da je krivotvorena. Daljnjim radom i kriminalističkim istraživanjem, to je i potvrđeno. 

Kako navodi Policijska uprava brodsko-posavska, utvrđeno je da se radi o 20-godišnjem državljaninu Gvineje Bisau, koji je na području Bosne i Hercegovine za 100 eura nabavio krivotvorenu osobnu iskaznicu Francuske.

- Policijski službenici protiv 20-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave - navode iz policije. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 16:24