StoryEditor
horor u egiptu

Mladić pobjegao iz Rusije da izbjegne novačenje u rat u Ukrajini da bi ga u odmaralištu raskomadao morski pas

Piše desk  /  10.06.2023., 16:08h

Vladimir Popov (23) umro je u četvrtak nakon što ga je u moru u ljetovalištu Hurghada u Egiptu izmrcvario morski pas.

Njegov otac Yury Popov  je bespomoćno promatrao strašne prizore svog sina dok je grabežljivac kružio oko njega prije nego što ga je povukao pod vodu i usmrtio. Zaprepašteni turisti istrčali su iz mora dok su užasnuti promatrači dozivali Vladimira da otpliva dalje od razdraženog morskog psa. 

- Odjednom sam čuo strašne krikove, a Vladimir je bespomoćno vikao 'tata, spasi me'! Mog sina je napao morski pas, sve se dogodilo u nekoliko sekundi - rekao je gospodin Popov, koji se sa sinom preselio u odmaralište kako bi izbjegao novačenje u rat u Ukrajini, piše Glas Istre.

Prvo su mediji navodili da je Vladimirova djevojka uspjela pobjeći iz mora nakon što je morska zvijer usmrtila mladog Vladimira, ali njegov otac kaže da to nije istina. Prema njegovim riječima, tamo gdje je bio Vladimir nije bilo nikoga tko bi mu mogao pomoći.

- Kako pomoći osobi u ovoj situaciji? Pa ovaj stroj za mljevenje mesa je razmrcvarila mog sina u svega 20 sekundi, nije bilo pomoći, jednostavno je odvučen pod vodu - rekao je Popov. 

Dok se morski pas približavao, netko je počeo vikati: "Plivaj, plivaj! Brzo! Morski pas". Na snimci koju su snimili zgroženi promatrači čuje se Vladimirov krik: "Tata, tata, spasi me!".

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 09:23