StoryEditor
policajci ga upucali

Krvavi pohod u Denveru: Ubio četvero ljudi i ranio još troje

Piše Hina  /  28.12.2021., 09:29h
Pucnjava je počela oko 17 sati po lokalnom vremenu, kada je napadač, koji nije javno identificiran, pucao i ubio dvije žene i ranio muškarca u blizini centra Denvera.

Naoružani napadač ubio je četiri osobe i ranio tri, uključujući policajca, u ponedjeljak tijekom pucnjave na različitim mjestima u području Denvera koja je završila tako što je policija ubila osumnjičenog, priopćile su vlasti.

Pucnjava je počela oko 17 sati po lokalnom vremenu, kada je napadač, koji nije javno identificiran, pucao i ubio dvije žene i ranio muškarca u blizini centra Denvera, rekao je na brifingu policijski zapovjednik Paul Pazen.

Osumnjičeni je zatim pobjegao automobilom te ustrijelio muškarca u četvrti Cheesman Park u istočnom Denveru, prije nego što je ponovno otvorio vatru u zapadnom dijelu Denvera gdje nitko nije pogođen, rekao je Pazen.

Prema Pazenu, osumnjičeni je dvaput razmijenio vatru iz svog vozila s policajcima Denvera koji su ga progonili.

Odatle se napadač odvezao u susjedni grad Lakewood, gdje je ustrijelio četvrtu osobu, rekao je glasnogovornik policije Lakewooda John Romero.

Naoružani napadač je pobjegao od policije Lakewooda kada su ga pokušali zaustaviti i upustio se u razmjenu vatre s policajcima prije nego što je pobjegao pješice i ušao u hotel, gdje je pucao i ranio hotelskog djelatnika, rekao je Romero.

Zatim je ponovno pucao na policajce, ranivši jednog od njih, prije nego što ga je policija ubila, rekao je Romero novinarima.

Dnevnik.ba

21. svibanj 2022 20:40