StoryEditor
akcija fup-a

Kod Čapljinca (35) u Mostaru pronađeno 37 kilograma droge

Piše desk  /  23.09.2022., 11:49h

Kako je naveo FUP, u sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Mostaru, izvršen je pretres pokretne i nepokretne imovine koju koristi osumnjičeni...

Policijski službenici Federalne uprave policije su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije 22. rujna, poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode A.K. (1987.) iz Čapljine, nastanjen u Mostaru, koje se sumnjiči za izvršenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“. 

Kako je naveo FUP, u sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Mostaru, izvršen je pretres pokretne i nepokretne imovine koju koristi osumnjičeni kojom prilikom je ''pronađeno 37 kilograma suhe zeljaste materije koja svojim izgledom asocira opojnu drogu (Cannabis Sativa L), kao i drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu s krivičnim djelom''. 

''Navedena osoba se sumnjiči da je određeni vremenski period opojnu drogu nabavljalo na ilegalnom tržištu, te je dalje distribuiralo s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi'', naveo je FUP. 

Dnevnik.ba

31. siječanj 2023 14:24