StoryEditor
u kanaku

Jezivi detalji zločina kod Siska! Pomahnitali ubojica koji je usmrtio ženu i ranio sedam osoba, pucao žrtvama u prsa

Piše desk  /  02.07.2023., 14:59h

U nedjelju oko jedan sat ujutro u Ulici kneza Domagoja, oko dva kilometra od mjesta pucnjave, uhićen je Neđad Fetić zvani Bracan, muškarac koji je u subotu oko 20 sati u Ulici Capraške poljane u Kanaku pucao iz vatrenog oružja usmrtivši pri tome 45-godišnju ženu i ranivši još četiri osobe iz vatrenog oružja.

Te četiri osobe imaju prostrijelne rane, dvije od njih su ranjene u tijelo i prsa, te su na liječenju u sisačkoj bolnici. Prilikom svog mahnitog čina zapalio je i tri kuće i dva automobila, od kojih su dvije obiteljske kuće i jedan automobil u potpunosti izgorjele, a jedna kuća i automobil djelomično.

Prilikom bijega uslijed pucnjave još su dvije osobe lakše ozlijeđene,  među kojima i jedno dijete, te im je također pružena liječnička pomoć. 

Muškarac se nakon pucnjave udaljio u nepoznatom smjeru, a prilikom gašenja požara lakše je ozlijeđen i jedan vatrogasa, piše Sisak.info.

Uhićenje je potvrdila i policija, oko 1.15 sati. 

"Muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom na sisačkom području je uhićen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje.

U pucnjavi smrtno je stradala 45-godišnjakinja dok su četiri osobe ozlijeđene. Medicinska pomoć im se pruža u sisačkoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđene.

Prilikom intervencije u ovom događaju lakše je tjelesne ozljede zadobio vatrogasac.

Liječnička pomoć pružena je i dvjema osobama, među kojima je jedno dijete, a koje su bježeći lakše ozlijeđene.

U navedenom događaju u potpunosti su izgorjele dvije obiteljske kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil izgorjeli djelomično", priopćila je policija.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 10:33