StoryEditor
RS

Iz aparata u kafiću uzeo 500 KM i pobjegao, policija ga pronašla i uhitila na njivi

Piše desk  /  17.07.2022., 15:13h

Zoran T. (28) iz Srpca je noćas oko 00.40 sati uhićen zbog sumnje da je u jednom ugostiteljskom objektu u ovoj lokalnoj zajednici iz aparata za igre na sreću uzeo 500 KM.

Kako "Nezavisne" neslužbeno saznaju on je pronađen na njivi blizu mjesta izvršenja kaznenog djela, a prije izvršenja ovog kaznenog djela prvo je provalio u Matični ured kako bi iz njega ušao u trgovinsku radnju koja radi u sklopu toga, ali nije uspio jer se upalio alarm nakon čega je pobjegao.

Iz Policijske uprave Gradiška priopćili su da su noćas oko 00.40 sati, neposredno nakon izvršenja kaznenog djela ,"Teška krađa", pronašli i uhitili Z.T. iz Srpca.

"Policijskoj stanici Srbac je 17. srpnja oko 00.30 sati prijavljeno da je u tijeku izvršenje kaznenog djela u ugostiteljskom objektu u mjestu Razboj Ljevčanski, općina Srbac. Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika, nedaleko od mjesta izvršenja kaznenog djela, pronađen je i uhićen Z.T. za kojeg postoje osnove sumnje da je počinilo kazneno djelo 'Teška krađa'. On je provalio ulazna vrata ugostiteljskog objekta, ušao, te upotrebom fizičke snage i podesnog alata provalio aparat za igre na sreću i ukrao oko 500 KM", navodi se u priopćenju.

Dodaje se da su daljnjim operativnim radom policijski službenici došli su do saznanja da je Z.T. iste noći počinio kazneno djelo ,"Teška krađa" u pokušaju, tako da je provalio ulazna vrata od Matičnog ureda u mjestu Razboj Ljevčanski, općina Srbac, ušao, a u namjeri da provali u trgovinsku radnju, u kojoj nije uspio.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se nakon dokumentiranja i kompletiranja predmeta protiv Z.T. podnese izvještaj o počinjenom kaznenom djelu.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 22:49