StoryEditor
kod vinkovaca

Hrvatski ministar Banožić sudjelovao u prometnoj: Poginula jedna osoba, on teško ozlijeđen

Piše desk  /  11.11.2023., 11:42h

Ministar obrane RH Mario Banožić sudjelovao je u subotu ujutro u prometnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba. Ministar je upravljao osobnim vozilom koje se sudarilo s kombijem. Vozač kombija je poginuo.

Prema neslužbenim informacijama smrtno je stradao 40-godišnji muškarac iz Privlake, a drugim vozilom upravljao je ministar obrane Mario Banožić.

"Jutros u 6.15 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji u kojoj su sudjelovali kombi vozilo i osobno vozilo. Vozač kombi vozila je u prometnoj nesreći smrtno stradao, dok je vozač osobnog vozila (državni dužnosnik), zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci", naveli su iz PU vukovarsko-srijemske.

"U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru. Od 08.15 sati za promet je zatvorena ta dionica državne ceste broj DC-55 (Vinkovci-Županja)", dodali su iz policije.

Ministar ima teške ozljede

Iz Opće županijske bolnice Vinkovci potvrđeno je da je ministar Banožić primljen na odjel za intenzivno liječenje u 8.30. Kako javljaju lokalni mediji, ministar je teško ozlijeđen.

Zbog težine ozljeda bit će prebačen u osječki KBC, potvrđeno je iz vinkovačke bolnice u kojoj je Banožić nakon nesreće hospitaliziran.

Iz bolnice nisu precizirali kakve je ozlijede zadobio ministar Banožić već tek da se radi o težim ozljedama te da će tijekom dana iz Vinkovaca biti prevezen na daljnje liječenje u KBC Osijek.

Iz MORH-a su potvrdili informaciju da je ministar sudjelovao u prometnoj nesreći.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 18:55